Kleriška vrhuška v Sloveniji podpira pokol živali

Kleriška vrhuška v Sloveniji podpira pokol živali

V Sloveniji teče prava vojna proti živalim. Živali umirajo na vsakem koraku. Niso varne v gozdovih, na poljih, v hlevih, v laboratorijih … Tečejo potoki krvi nedolžnih živali. Milijone in milijone živali letno pomorijo brezvestni ljudje. Vse to dopušča država, čeprav bi morala živali zaščiti pred mučenjem. V vsej tej »slovenski« vojni pa sodeluje tudi skupina ljudi, za katero marsikdo meni, da v njej ni udeležena. O kateri skupini je govora? Gre za slovenski katoliški kler.

Slovenski kler zvesto sledi navodilom svojega nadrejenega, to je rimskega škofa, trenutno papeža Frančiška. Tako tudi uresničuje katoliški nauk glede živali. Ta pa je do živali nasilen in neizprosen, saj dovoljuje pokol živali za prehrano, dovoljuje ubijanje živali za oblačila, dovoljuje uporabo živali za človekovo razvedrilo, npr. lov, ribolov, razstave živali, tekmovanja živali in podobno. Dovoljuje tudi poskuse na živalih, ki naj bi bili v dobro človeka. Živali trpijo in umirajo v zabavo človeku! Še preden je nastala samostojna Slovenija, je slovenski kler podpiral uničevanje živali in to dela tudi sedaj.

Kdo so tisti kleriki, ki podpirajo satanski cerkveni nauk do živali?

To so npr. kardinal Rode, nadškofje Stres, Zore, Cvikl, Uran, Kramberger in Turnšek, škofje Štumpf, Bizjak, Bizjak, Jamnik, Šuštar, Lipovšek, Pirih in Smej, nadalje drugi kleriki iz vrha cerkve v Sloveniji, npr. Strehovec, Saje, Štuhec …, kler iz ljubljanske teološke fakultete in drugih cerkvenih šol ali ustanov. Tudi nižji kler in redovniki, npr. župniki, kaplani, menihi … zvesto sledijo satanskemu nauku katoliške cerkve glede živali. Mogoče je kje kakšna izjema, toda v javnosti ni zaslediti, da bi se kdo od njih zoperstavil npr. proti ubijanju živali in povzel kakšne konkretne korake proti temu. Kler ima tako zelo krvave roke, saj podpira krvavo vojno proti živalim, ki teče v Sloveniji. Tega seveda ne spremeni dejstva, da pri konkretnem ubijanju ni udeležen, mogoče samo kakšen duhovnik, ki npr. prireja koline ali pa duhovniki lovci, ki lastnoročno morijo Božja bitja, saj je kriv ne samo tat, temveč tudi tisti, ki drži vrečo. Kler pa ne samo da drži vrečo, temveč tudi spodbuja katoliške laike in druge h krvavim dejanjem do živali.

Kler s prižnice grmi Ne ubijaj!, sam pa podpira ubijanje nedolžnih živali, bitij, ki jih je ustvaril Bog. Neverjetna dvoličnost! Ali je mogoče takšnim dvoličnežem sploh kaj verjeti?

Print Friendly, PDF & Email