Otrok se rodi kot vegan

Otrok se rodi kot vegan

Ko se rodi otrok, je njegova prva hrana in pijača materino mleko. Mati otroka doji in ta se lepo razvija ter raste ob materinem mleku. Dojenje lahko traja različno časa, lahko tudi do dveh let starosti otroka. Ker materino mleko ni živalsko, pomeni, da je otrok vegan. Kot vegan torej začne svoje življenje in je vegan, dokler mu ne začnejo vsiljevati mesa, živalskega mleka in jajc. S tem se začne že nekaj mesecev po rojstvu. Sprva meso, nato mleko in jajca. Sprva male količine, nato večje. Otroka želijo iz vegana že kmalu po rojstvu narediti za vsejedca, torej tistega, ki se bo hranil z živili živalskega porekla. Zakaj tako hitro? Ker se otrokov okus formira nekje do drugega leta starosti. Kasneje je otroka težje navaditi na meso ali kravje mleko oz. jajca.

Narava je poskrbela, da se otrok rodi kot vegan in ne kot mesojedec. To je jasno znamenje, da naj bo človek vegan in ne uživalec živil živalskega porekla. Če bi narava želela to zadnje, bi uredila tako, da bi se otrok rodil kot mesojedec ali kot uživalec jajc in mleka, kar zanjo ne bi bilo težko. Toda tega ni naredila? Zakaj pa to delajo starši? Ob podpori države in cerkve? Kakšni interesi so zadaj? Ali ni v korist otrok, da so zdravi? Ali starši raje vidijo, da so njihovi otroci bolni? Kdo ima korist od bolnega otroka? Zdravstvo, farmacija, razni lobiji …

Človek se rodi kot vegan, večina ljudi pa umre kot mesojedcev in uživalcev mleka in jajc. Smrt mnogih od njih je posledica uživanja živil živalskega porekla. Nekateri so celo zaradi tega pristali na intenzivni negi v bolnišnici, kjer so pred smrtjo močno trpeli.

Print Friendly, PDF & Email