Trpljenje živali se nahaja v njihovih izdelkih

Trpljenje živali se nahaja v njihovih izdelkih

Krave mlekarice v svojem življenju neizmerno trpijo. To velja tudi za ostale krave, tako odrasle kot otroke. Trpljenje od rojstva do smrti, ki je za mnoge živali odrešenje. Gre za strahotno mučenje živali. Kako se to trpljenje živali odraža v mleku, mesu, jajcih in izdelkih iz njih? Ali so mleko, jajca, meso … zaradi tega trpljenja boljši? Ker je vse energija, to pa je znanstveno dokazano, je tudi trpljenje živali energija. Ali je trpljenje živali nekaj pozitivnega? Vsekakor ne! Potem je negativno. Kakšna je potem energija, ki izhaja iz tega trpljenja? Pozitivna ali negativna? Vsekakor negativna! Kajti nekaj negativnega ne more proizvesti nekaj pozitivnega. Samo pozitivno lahko da pozitivno. Pozitivno se povezuje s pozitivnim in s tem krepi, enako velja za negativno. Negativno se povezuje z negativnim in tako krepi.

Energija trpljenja, torej negativna energija, je v živalih. Ko človek kruto umori žival, je to še dodatna negativna energija, ki se poveže s prejšno energijo trpljenja in pride po ojačane negativne energije.Ta ostane v mrtvi živali in spremlja meso. To je torej “okuženo” z močnim poljem negativne energije. Ta energija gre potem v tistega, ki poje meso, kajti uživanje mesa je negativno in tako pritegne negativno energijo iz mesa v smislu zakona enako privlači enako. V človekovem telesu potem ta negativna energija lahko sproži druga negativna polja, ki so tam prisotna in povzroči bolezni. Uživanje mesa dan za dnem, leto za letom krepi negativna polja v človeku in na koncu lahko človek zaradi bolezni pristane na intenzivni nega ali pa celo v grobu. Podobno velja za mleko. Tudi mleko vsebuje energijo trpljenja krave mlekarice in ta energija gre v človeka, ki uživa mleko in se tam poveže z že obstoječo negativno energijo. Če človek uživa meso in mleko, se v njemu vedno bolj krepi polje negativne energije. Posledica tega so vedno hujše bolezni in njihova vedno večja pogostost.

Kar seješ, to žanješ, je bistvo vzročnega zakona. Če človek seje trpljenje živinorejskih živali, dobi to trpljenje nazaj preko bolezni, ki izvirajo iz živinoreje. Dobi nazaj to, kar je njegovo, to pa je trpljenje, ki ga je povzročil živalim. Trpljenje živali je last človeka in prej ali slej pride nazaj k njemu, če se pravočasno ne spreobrne.

Print Friendly, PDF & Email